Poštujemo vašu privatnost i cilj nam je zaštiti osobne informacije dobivene od vas. Pravilima o privatnosti određuje se i regulira način na koji adlitteram.hr upotrebljava i štiti informacije koje dajete kada koristite ovu web stranicu.

15.03°C

Trogir

14.79°C / 17.26°C

O nama

Vaši domaćini, Renata & Ivan

Srdačno ćemo Vas ugostiti u našem apartmanu u sklopu Apartmana Paneta te Vam biti na raspolaganju za sva pitanja kako biste proveli idealno ljetovanje ispunjeni morskim doživljajima. Čista i očuvana priroda te kulturne znamenitosti čekaju na Vas, a mi ćemo Vam dočarati sklad prirode i gostoprimstva u pitomom dalmatinskom mjestu Okrugu Donjem koje je pravi mali autentični mediteranski raj.
Uz posao u Marini Baotić, svakodnevno radim s turistima i oko brodova te ću Vam uvijek moći prenijeti najnovije vijesti iz nautičkog turizma kao i preporuku koje otoke i ostale lokacije posjetiti u ovom dijelu Jadrana. Moja supruga Renata profesorica je njemačkog i engleskog jezika te ćemo rado razgovarati s Vama bez ikakvih jezičnih barijera. Isto tako, imamo malenu kćerkicu Katarinu te se nadamo da ćete je imati priliku upoznati.
Okrug Donji se nalazi na zapadnom djelu otoka Čiova 7 km od Trogira.Ako želite odmor u malom i mirnom mjestu daleko od gužvi i buke svakodnevnice Okrug Donji je pravi izbor za vas.U samom mjestu imate na raspolaganju: prekrasne pješčane plaže,mini market,restoran,nogometno igralište,razne sadržaje za djecu, biciklističke staze... Također možete ići s brodom do Trogira i Okruga Gornjega. Uživajte u prekrasnim pogledima i zalasku sunca te ljetnim šetnjama uz more.
Osoblje govori: njemački, engleski, hrvatski, talijanski

Trogir

Apartmani Trogir - Biočić

Ako želite provesti svoj odmor u Hrvatskoj u prekrasnom gradu Trogiru koji obiluje kulturno-povijesnim nasljeđem te je zbog toga i pod zaštitom UNESCO-a, ovdje smo za Vas!

Mi smo Ivan i Renata, supružnici koji su nakon dugogodišnjeg iskustva u turizmu odlučili  otvoriti Internet agenciju registriranu u obliku obrta. Naš je najveći adut besprijekorna komunikacija s klijentima budući da je Renata profesionalni prevoditelj i stalni sudski tumač za engleski i njemački jezik. Osim toga, najveću pažnju poklanjamo suradnji s vlasnicima objekata što vrlo često izostaje kod velikih turističkih agencija.

Nudimo Vam usluge smještaja na području rivijere Trogir kao i usluge najma glisera, jet-skija te taxi-usluge. Osim toga pružamo Vam sve informacije koje Vam mogu zatrebati u području gastronomije, izleta, seoskog turizma, biciklizma i sličnog, a koje će učinit Vaš odmor vrhunskim doživljajem.

Ulažemo velik trud kako bismo zadobili povjerenje svakog pojedinog gosta te mu ponudili najbolje od najboljeg. Dođite i posjetite nas!

Trogir noću

OSTVARITE POPUST KOD SLIJEDEĆEG POSJETA

UKOLIKO NAS POSJETITE PONOVNO UNUTAR GODINU DANA, OSTVARUJETE POPUST OD 20 %